• +34 973 28 29 15
  • info@lacovadvidre.cat

Vista Aroma Gust

Vista de espagueti-caliente

Vista Aroma Gust

Vista olfacte Gust

La vista es pot ser el més important dels cinc sentits més la intuïció que ens acompanyen al llarg de la vida, tot i que una part molt però que molt important és el menjar i si pot ser que ens agradi.
És en aquest punt quan el sentits es potencien en tres i encara que el principal hauria de ser el gust, no ens enganyem, juguen un paper importantíssim.

La vista.

Qui no ha menjat més amb la vista que amb l’estómac? A vegades ens atrau tant l’aspecte d’un plat que passaria sense gana. Recordeu aquest grup de paraules que hem dit o diem? : Es em fa la boca aigua !!.?
La vista és el primer dels sentits amb el qual a través d’un aparador podem mirar un dinar i si el que veu és molt atractiu, mana una ordre al cervell perquè l’estómac comenci a preparar els sucs gastrics necessaris per digerir-la.
I com no arriba, envia una resposta a la boca que comenci a ensalibar per rebre-la i mastegar. I és aquí, quan el menjar triga a arribar quan podem exclamar: Se m’està fent la boca aigua. Pots fer la prova d’ensenyar-menjar al teu gos ( si el tens ) sense donar-li i veuràs com comença a bavejar ..

A la cova de vidre, sabem l’important que és, per això cuidem no només la neteja del local, també la presentació dels plats. Perquè diguin: Menja’m!!

 

l’olfacte

Pots anar pel carrer tranquil pensant en el que has fet a la feina o què et queda per fer quan de sobte, passa davant teu una aroma que t’aparta de tots aquests pensaments i si és bo i agradable, el que fa, és enviar un senyal a l’estómac, aquest al cervell perquè a continuació ens posem a cercar d’on ve.

Després, el raciocini ens fa dir que anem a casa a dinar, però per uns instants ens neix el dubte de si anem a dinar a casa o no. No és la primera vegada que en ocórrer això, l’acció ha estat telefonar i dir que no mengen a casa que vinguin a menjar amb ell.
També l’olfacte és el ens indica quan un aliment està en bon estat i ens recorda si sel que sent és bo i l’associa amb alguna cosa que ha provat el gust, i si no és així, es posa d’acord amb els ulls i diu: : i si provem? fa una pinta excel·lent i fa olor de meravella, és de suposar llavors que estarà riquíssim.

També cuidem a la cova d vidre l’aspecte de l’olor, tant en una neteja desinfectant amb olors neutres, com l’ús d’herbes i condiments necessaris per als nostres plats.

El gust.

El jutge, el que dóna el Benet i fa que tota una cara canviï una expressió, pot fer néixer somriures, pot fer plorar perquè alguna cosa pica, el que repudia el que no li agrada, L’autèntic crític culinari de cada un.
La seva missió després d’aprovar el ingerit, és encara que no ens adonem importantíssima perquè genera una memòria brutal dels tres sentits i l’associa tot, de manera que ens fa recordar i compara les seves anteriors experiències amb plats similars, estada, tracte, tipus de local i tot això ho barreja i l’arxiva per dir. si torno més .. o assegurar que tornarà moltes vegades per quedar satisfet.
Per tot l’escrit, nosaltres a la cova de vidre, posem tota la nostra experiència, el nostre coneixement al costat del millor tracte al client, perquè aquest “jutge” es porti una experiència que vulgui tornar a repetir.

 

admin

Deixeu un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.