• +34 973 28 29 15
  • info@lacovadvidre.cat

Receptes

Tot allò que fem.

Nostres treballs més populars

Amanida formatge

Amanida formatge de cabra

Amanida de formatge de cabra amb pipes, panses i vinagre de mel i romaní

Canalons de capó

Canalons de capó

Canalons de capó amb bechamel de ceps i parmesà

Carpaccio

Carpàccio de vedella

Carpàccio de vedella amb parmesà, vinagreta de mostassa i pinyons. Aquest deliciós plat està acompanyat d’un pa de vidre ultrafí que està riquíssim.

Amanida caprese

Amanida Caprese

L’amanida caprese és un plat de la zona de Capri, compltamente mediterrana com indiquen els seus ingredients. Tan sols mirant la imatge, ve de gust prendre una, Tomàquet, formatge fresc, paté d’olives, espècies i algun que altre toc la fan molt saborosa.

Canalons de capó

Canalons de capó

Canalons de capó amb bechamel de ceps i parmesà

Carpaccio

Carpàccio de vedella

Carpàccio de vedella amb parmesà, vinagreta de mostassa i pinyons. Aquest deliciós plat està acompanyat d’un pa de vidre ultrafí que està riquíssim.

Brownie xocolata

Brownie

Deliciós Brownie emplatat amb un bressol de xocolata blanca i coronat amb mitja nou, donant al paladar una barreja en els sabors on domina el gust del xocolata negre amb uns tints del blanc. Trenca el continu dolçor, la cruixent nou, donant un equilibri perfecte.

Pastisset de poma

Pastís de poma

Deliciosos pastissets de poma que duren poquíssim al plat.

Lionesas de nata

Lioneses de nata

Boníssimes lioneses de nata decorades en forma de cor. Lluiment personal de Neus que fa creacions amb la rebosteria, és capaç de dotar-la amb una massa de pasta de full i nata en el seu punt. Té un punt feble, ho confesso i és que un cop proves una, no pots parar i vols més.

Entrecot

Entrecot

entrecot de cebon madurat amb guarnició i tot a la brasa

botifarres

Botifarres amb guarnició.

botifarra negra i blanca amb guarnició de ceps, tomàquet i patates. Es pot triar blanques o negres o una de cada, el nom és un blanc i negre.

Arroz con anacardos

Arròs saltejat amb anacards i raspat de llimona

Arròs saltejat amb anacards i raspat de llimona

Faves a la catalana

Faves a la catalana

Quan les faves estan en el seu apogeu i en tots els horts les podem veure, ben verdes i tendres: Aquest és un plat que s’elabora amb tot el més tendre que ens porta l’hort a primers d’abril: cebes tendres, alls tendres, menta fresca, marduix … La Neus al restaurant posa el seu toc especial, […]

Brownie xocolata

Brownie

Deliciós Brownie emplatat amb un bressol de xocolata blanca i coronat amb mitja nou, donant al paladar una barreja en els sabors on domina el gust del xocolata negre amb uns tints del blanc. Trenca el continu dolçor, la cruixent nou, donant un equilibri perfecte.

Entrecot

Entrecot

entrecot de cebon madurat amb guarnició i tot a la brasa

botifarres

Botifarres amb guarnició.

botifarra negra i blanca amb guarnició de ceps, tomàquet i patates. Es pot triar blanques o negres o una de cada, el nom és un blanc i negre.

Pastisset de poma

Pastís de poma

Deliciosos pastissets de poma que duren poquíssim al plat.

Amanida formatge

Amanida formatge de cabra

Amanida de formatge de cabra amb pipes, panses i vinagre de mel i romaní

Canalons de capó

Canalons de capó

Canalons de capó amb bechamel de ceps i parmesà

Carpaccio

Carpàccio de vedella

Carpàccio de vedella amb parmesà, vinagreta de mostassa i pinyons. Aquest deliciós plat està acompanyat d’un pa de vidre ultrafí que està riquíssim.

Arroz con anacardos

Arròs saltejat amb anacards i raspat de llimona

Arròs saltejat amb anacards i raspat de llimona

Faves a la catalana

Faves a la catalana

Quan les faves estan en el seu apogeu i en tots els horts les podem veure, ben verdes i tendres: Aquest és un plat que s’elabora amb tot el més tendre que ens porta l’hort a primers d’abril: cebes tendres, alls tendres, menta fresca, marduix … La Neus al restaurant posa el seu toc especial, […]

Amanida caprese

Amanida Caprese

L’amanida caprese és un plat de la zona de Capri, compltamente mediterrana com indiquen els seus ingredients. Tan sols mirant la imatge, ve de gust prendre una, Tomàquet, formatge fresc, paté d’olives, espècies i algun que altre toc la fan molt saborosa.

Lionesas de nata

Lioneses de nata

Boníssimes lioneses de nata decorades en forma de cor. Lluiment personal de Neus que fa creacions amb la rebosteria, és capaç de dotar-la amb una massa de pasta de full i nata en el seu punt. Té un punt feble, ho confesso i és que un cop proves una, no pots parar i vols més.