Nosaltres i La Cova d Vidre. Aquest restaurant va ser Inagurat el 24 de Setembre del 2015, és la il·lusió de la Neus (propietària de l’establiment) la seva vocació sempre ha estat la cuina, i després de 35 anys de carnissera als 50 anys, va decidir emprendre una nova aventura empresarial amb el seu marit. La nostra proposta és de cuina tradicional lleidatana amb un toc de modernitat que ens dóna la nova cuina.
La dilatada experiència en carns adquirida en tants anys han fet que tinguem una gran facultat per triar la millor qualitat i aconseguir el seu punt de maduració ideal per
treballar-les i fer-les a la brasa.per aprofitar tot l’abans esmentat, vam decidir que encara podíem potenciar més el resultat utlitzant també les millors eines el que ens va portar a adquirir un forn Josper amb funcionament de carbó vegetal.
Tot el que fem en ell, que és un tant per cent molt elevat, adquireix un plus en el sabor i .. coneixent el gust normal, vam notar la diferència en comparar els resultats.
Aquí intervé la mà i el saber fer de Neus, ja que tot i que altres poden tenir aquest tipus de forns, no tots poden amb el treball que dóna el conèixer-lo a fons i treure-li el màxim rendiment aconseguint un gust especial en carns i peixos. Dotant amb el seu calor de cocció a altres plats, com els cargols a la llauna, espàrrecs i verdures rostides, etc … d’un algo diferent.
Tots els postres els fem nosaltres, comprant la millor matèria prima i elaborant-la de forma totalment artesanal com es pot fer a casa.
Per explicar-ho millor hem ficat un vídeo on uns dels més grans cuiners, parla d’aquest forn i com ha quedat seduït pels sabors diferents als plats que es poden cuinar en ell.
No dic res més, les imatges valen més que mil paraules…
Després d’aquesta presentació volem mostrar unes poques receptes fetes al forn Josper perquè vegin les seves possibilitats i el que els podem oferir.
Calamars saltejats amb Mongetes
Bacallà amb Samfaina
Pasta fresca amb cloïsses
Petxines pelegrí a la brasa i salsa
Espàrrecs a la graella al forn Josper
Carpaccio al forn Josper
1 Comment so far
Teresa BergadàPublicada el11:11 am - gen. 16, 2017
Felicitats pel vostre restaurant. Té tot el que una persona espera quan vol menjar bé, productes de primera qualitat, plats senzills però amb el to personal de la Neus, neteja, amabilitat.
És el resturant que recomanes només surts per la porta perquè hi tornaràs i saps que a qui ho recomanis tornarà.
He vingut en parella, amb familia, amb amics, amb el grup de la feina i sempre, sempre MOLT BE i MOLT BO!
Moltes gràcies, els vostres comentaris ens animem a treballar més per anar millorant