• +34 973 28 29 15
  • info@lacovadvidre.cat

Neteja agradable sorpresa

Neteja rentamans

Neteja agradable sorpresa

Sorpresa agradable i neta

Avui amb la neteja he tingut un de aquells dies que no saps per on venen les coses les exposo a continuació

Neteja i sorpresa

Neteja, una paraula sorprenent quan estant darrere la barra del restaurant i un client s’acosta per dir-la.
El primer que es passa pel cap és preguntar-te: Què ? per a continuació dir en veu alta: Perdoni, què diu ?.

El que va dir el client

Volia dir-li que el felicito per la seva neteja dels lavabos.

He estat en molts restaurants de categoria a causa de la meva professió i en entrar en el seu, m’he quedat sorprès molt gratament.
Ell olor a net unit a una fragància, la pulcritud de la cambra de bany i fins i tot algun detall de la decoració, m’obliguen a felicitar-lo, no només pel menjar, sinó per l’estat dels lavabos.
Si m’ho permet, he fet alguna foto i si em dóna permís per fer més en el servei de senyores, se les enviaré perquè les exposi.

la felicitació

Hi ha moltes ocasions en què els clients s’acosten per felicitar-nos tant pels menjars com pel tracte rebut i realment és una cosa que ens omple d’orgull.
Això ha estat totalment diferent i satisfactori, cosa que no esperes i que quan fas la neteja diària, és amb la intenció de la pulcritud com a casa nostra. No puc per més que agrair que algú valori una cosa que sembla normal.

També el local mostra la seva neteja.

conclusió

Ara que ha passat, recordo un acudit d’un client sobre el wc en el qual deia que feia olor molt bé i estava tan net que volia quedar-s’hi. El consell, que un mirall que hi ha situat al costat de l’urinari, va ser el motiu de l’acudit ja que va insinuar que hauria de ser d’augment.
He decidit posar les fotos que va fer el client en una petita galeria i des d’aquí, dono les gràcies a l’Oscar Godia Lamuela, que va valorar el comú com extraordinari.

Jordi

1 Comment so far

MartinPublicada el8:30 pm - oct. 17, 2016

Després de llegir aquesta entrada, veig que a algú se li va ocórrer fer el que a mi em va passar pel cap fer. Potser perquè tan sols estem acostumats a felicitar quan estem satisfets amb l’àpat que hem pres, però he de dir que a l’entrar en el servei de cavallers vaig pensar en el bé que feia olor, a net però agradable a l’olfacte. Aquest fet va fer que després em fixés en la decoració.
No els vaig felicitar llavors i crec que no és tan tard per fer-ho ara. En hora bona.
Martin.

Deixeu un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.