• +34 973 28 29 15
  • info@lacovadvidre.cat

Menús i reserves

Menús y Botellas de vino del restaurant

Menús i reserves

Menús del restaurant la cova d vidre i reserves

La nostra selecció de menús es mostra en format PDF per a la seva millor visió i donar la possibilitat de descarregar l’arxiu. Amb això facilitem que pogueu triar i d’aquesta manera saber el que aneu a demanar res més seure.

El menú en PDF conté català i castellà.

Podran veure que també hi ha dues cartes per als vins,  negres i els blancs anant acompanyats aquests últims pels rosats i els caves.
Sota aquestes línies hi ha els horaris que tenim al restaurant La Cova d Vidre i és important mirar-los perquè no en tots ells obrim a la tarda.
Per això mateix, Especial cura per marcar hora a sopar, ja que s’ha de mirar que la data correspongui amb divendres o dissabte.  Si es fa una reserva per formulari s’haurà de fer 24 hores abans com a mínim i rebre via mail la confirmació.
Per reserves el mateix dia poden utilitzar el telèfon que trobaran sota aquestes línies.
Moltes gràcies.

Horaris de la cova d vidre

 Dilluns: Festiu

  Dimarts, Dimecres, Dijous : de 13:00h a 17:00h

Carrer Alcalde Costa nº 7    25002 Lleida   Tlf 973 28 29 15

Altres horaris :  Divendres 13:00h a 17:00h i 21:00h a 00:00h

Dissabte 13:00h a 17:00h i 21:00h a 00:00h   Diumenge 13:00h a 17: 00h


Menú migdia festius

Download (PDF, 160KB)

Menú grups VIP

Download (PDF, 7KB)

Vins negres 

Download (PDF, 77KB)

 Plats per emportar 

Download (PDF, 45KB)

[/row]


Formulari per reserves

Estem en procés de renovació de les reserves, ara mateix no funciona el formulari. La vostra reserva es pot fer per telèfon 973282915 o per correu electrònic lacovadvidre@gmail.com

Disculpeu les molèsties.

La direcció, de la Cova d Vidre, vol posar en el seu coneixement que cap de les dades bé sigui nom, cognoms o correu electrònic, no seran visibles en cap lloc ni seran usats per a altres fins que no siguin els estrictament professionals de fer reserves.

Seria molt interessant si feu servir el formulari, que després de dir el nombre de comensals, triéssiu del menú pdf el que voleu menjar i d’aquesta manera en venir i seure a taula, en breus moments sortirien els plats llestos
Una ventja més de fer reserva coneixent el menú.

Fes la teva reserva (Estem en manteniment)

El teu nom:*

El teu email:*

Assumpte

El teu missatge* Obligatori

 Detalls de decoració

Fotos dintre del marc decorat que forma part de la pared. Tot el restaurant, té fotos antigues de diferents situacions i escenaris

foto-vertical

Molt però que molt important, és que puguis deixar la teva opinió sobre el que has menjat. Hi ha una puntuació de 0 a 5 i si penxas fotos del que has menajt, et donaran punts per descomptes als tus viatjes i allojaments.

Tambè sabrem que si ha alguna cosa a corregir d’aquesta manera ens preocupem pels nostres clientes..Per donar la teva puntuacuió, punxa en la imatge o aqui.

Logo de trip advisor